برهمکنش کود پتاسیم و تنش آبی بر ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی چای ترش

پریا راشکی؛ حلیمه پیری؛ عیسی خمری

دوره 34، شماره 1 ، فروردین 1399، ، صفحه 137-150

https://doi.org/10.22092/jwra.2020.122016

چکیده
  در این تحقیق، اثر مقادیر مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر چای ترش مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش درقالبطرح کرت‌های یک­بارخرد شده به صورت بلوک کامل تصادفی در سه تکرار با چهار تیمار آب آبیاری (I1 ، I2 ، I3و I4به ترتیب معادل 40%، 60%، 80% و 100% نیاز‌آبی‌گیاه) سه سطح پتاسیم (K1، K2وK3  به ترتیب معادل 50%،  75% و 100% نیاز‌کودی پتاسیم) به­عنوان کرت فرعی ...  بیشتر